Partnership Museum Warsenhoeck en Rabobank

In Museum Warsenhoeck tekenden vertegenwoordigers van Rabobank Utrecht en Omstreken en de Historische Kring Nieuwegein (HKN) op 20 februari 2014 een partnershipovereenkomst, met als voornaamste doelstelling de erfgoededucatie in Nieuwegein. De HKN heeft als doel de historie van Nieuwegein, inclusief het middeleeuwse stadje Gein en de vroegere dorpen Jutphaas en Vreeswijk te bestuderen, vast te leggen en uit te dragen.

De jeugd staat voorop in het partnership met Rabobank Utrecht e.o.. Doel is het cultuurhistorisch erfgoed van Nieuwegein onder de aandacht te brengen van 12-15 jarigen en daarmee hun cultuurparticipatie te verhogen. Overeengekomen is ook dat klanten van Rabobank op vertoon van hun Rabopas gratis toegang hebben tot Museum Warsenhoeck, gelegen in het Natuurkwartier en geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Donderdag kwamen vertegenwoordigers van de Rabobank Utrecht e.o., mevrouw A. Konings (Manager Communicatie & Coöperatie bij Rabobank Utrecht e.o.) en de bestuursleden van Museum Warsenhoeck bijeen om de overeenkomst te bekrachtigen. Na de ondertekening van de overeenkomst werd nog wat nagepraat en bekeek het gezelschap de expositie ‘Winters vermaak.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk