Parkeergarage Theater genomineerd

De Parkeergarage Theater van Nieuwegein behoort tot de beste vier nieuwe parkeergarages in Europa. Afgelopen week werd de P-Theater genomineerd voor de European Parking Award, een prestigieuze Europese prijs voor excellente parkeervoorzieningen. De winnaar wordt in september in Dublin bekend gemaakt tijdens het Europees Parkeer Congres, waar de gemeente Nieuwegein zichzelf en haar garage zal presenteren.

De parkeergarages in de Nieuwegeinse binnenstad zijn dé toegangspoort tot het vernieuwde stadscentrum. De gemeente koos daarom bewust voor het concept ‘Parkeren is beleven’ met unieke, eigen identiteiten van de garages en aandacht voor ruimte, klantvriendelijkheid en kunst in beeld en geluid. Hans Reusch (wethouder verkeer): “Het belangrijkste is dat bezoekers aan de Binnenstad van Nieuwegein vanaf binnenkomst een plezierige start hebben van hun bezoek aan het winkelcentrum, theater of avondje uit. Wij zijn er trots op dat de nieuwe parkeergarage door de Europese vakjury genomineerd is als beste parkeergarage. We zijn tenslotte een relatief kleine gemeente in Nederland en bieden kwaliteit die kan concurreren met die van grote private exploitanten in grote steden met vele honderdduizenden inwoners.” Eerder al ontvingen beide nieuwe parkeergarages de European Standard Parking Award, een kwaliteitskeurmerk van de European Parking Association).

Deze award is een prestigieuze Europese prijs voor excellente parkeervoorzieningen. Met de award vraagt de European Parking Association (EPA) aandacht voor kwalitatieve verbeteringen in parkeervoorzieningen op straat en in parkeergarages die bijdragen aan duurzame stedelijke mobiliteitsplannen. Hierbij wil de EPA vooral verbeteringen op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, gebouwenbeheer, management, ontwerp en veiligheid promoten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren