Paraview Beurs in Home Boxx

Wegens het succes van de eerder gehouden Para Normaal beurzen elders in het land wordt deze voor de eerste keer gehouden op 27 & 28 november in de Home Boxx in Nieuwegein aan de Symfonielaan 1. De beurs zal deze keer ook uitgebreid zijn met een Health & Beautyplein. Tevens zal tegelijkertijd de Sieradenbeurs aanwezig zijn, die met het toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs gratis mogen worden bezocht.

Tijdens deze beurs zijn vele standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new age producten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. En Zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt: 6,50 euro, 65+ 5,00 euro kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk