Parallel sessies op ‘Avond van de Raad’ van 10 september

Donderdag 10 september zullen er verschillende onderwerpen naast elkaar besproken worden tijdens de ‘Avond van de Raad.’ De gemeenteraad verdeelt zich hiervoor over twee zalen, de Raadzaal en een zaal beneden in het Atrium (008). Naast de Raadzaal, die eerder al Coronaproof is gemaakt, wordt ook deze zaal geschikt gemaakt.

Alle programma onderdelen worden live gestreamd. Meesprekers en insprekers kunnen we weer toelaten, ander publiek helaas nog niet. De volgende onderwerpen staan onder andere op de agenda:

Raadzaal:

Zaal 008:

Inspraakronde
Donderdag start de ‘Avond van de Raad’ in Zaal 008 met een inspraakronde. Is er een onderwerp wat niet op de agenda staat, maar waar je de raad wel over wilt informeren? Meld je dan uiterlijk 24 uur van te voren via griffie@nieuwegein.nl.

Meespreken
Wilt u meepraten over de raadsvoorbereidende onderwerpen? Meld u zich dan uiterlijk 24 uur van te voren via griffie@nieuwegein.nl De griffie regelt dan dat u kunt deelnemen aan de vergadering.

Tot slot
Alle vergaderstukken van de Raadzaal zijn hier te vinden, voor de onderwerpen in zaal 008 klik je hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren