Katern

Padel, nu ook in Nieuwegein

Met twee gloednieuwe padelbanen gaat TV Vreeswijk een nieuwe fase in: naast tennis nu dus ook padel. Zaterdag 11 december hees voorzitter Rob van der Kuilen een nieuwe vlag in top op het sportpark aan de Anemoonstraat in Nieuwegein Zuid.

TV Vreeswijk was bijna 50 jaar lang gericht op tennis en gaat nu een nieuwe fase in. Met als doel meer mensen in beweging te krijgen, biedt de vereniging heel Nieuwegein een nieuwe sportmogelijkheid: padel. Deze balsport wint razendsnel aan populariteit. Twee padelbanen zijn dit jaar aangelegd en al volop in gebruik.

De aftrap van het eerste padeltoernooi op zaterdag 11 december jl. was een mooi moment voor het hijsen van een nieuwe vlag met een nieuw logo. Dat heeft nieuwe én oude elementen in zich, want we verloochenen onze geschiedenis niet.

Voorzitter Rob van der Kuilen van TV Vreeswijk: ‘Op zoek naar een goed voornemen in het nieuwe jaar? Mensen, ga sporten, ga tennissen, ga padellen! Padellen kan het hele jaar 2022 met een Padel Actie Lidmaatschap met een sterk gereduceerd tarief. Of wil je een gratis kennismakingsles onder leiding van onze gecertificeerde, gediplomeerde trainer?’ Wil je meer weten of lid worden? Dat kan op de website van TV Vreeswijk.

Foto: Martin van Tellingen

One thought on “Padel, nu ook in Nieuwegein

  1. Conny

    Bij deze: Van harte gefeliciteerd met de uitbreiding van Tennis Vereniging Vreeswijk. Prachtige ⛳ vlag Met Vreeswijkse kleuren. Ik voel mij als “Hoog-Zandveldse altijd welkom op het sportparkje. Ondanks dat ik niet tennis of padel.
    Ben best wel trots op ons mooie groene Hoog Zandveld. Dus nu óók op jullie vereniging.Wel jammer dat die lelijke grote overheersende zendmast zo ineens in het groen stond. Misschien net als de grootste 🎄 kerstboom van Lopik,optuigen met lichtjes? Of de natuur daar beter van wordt betwijfel ik .Of bovenop het nieuw te bouwen politiebureau? Dus uit het groen,langs de snelweg?? T’is maar een suggestie??

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren