Paasroute 2024 op 30 maart op Cityplaza

‘Waar gaat de wereld naar toe? De ontwikkelingen die je ziet gebeuren maken je onrustig en misschien zelfs bang. De beelden van kapotte flats en gewonde en vluchtende mensen aan de ene kant en het egoïstische gebral van allerlei bekende leiders aan de andere kant geven weinig hoop op een toekomst van vrede en rust’ zo laat de organisatie van de Paasroute in Nieuwegein onze redactie weten.

Paasroute

‘Maar het wordt weer Pasen. Dat is niet tegen te houden. De dagen waarop we vieren dat er leven en toekomst is. Geen feest voor mensen met oogkleppen op, maar juist voor mensen die besef hebben van onmacht en falen. Want met Pasen klinkt die belofte van leven en toekomst daarom zo krachtig, omdat het geen belofte van mensen of landen is. Hij, die alles weet van dood en lijden, er dwars doorheen is gegaan, is de overwinnaar en Hij belooft dat het goed komt.’

Die Bijbelse boodschap wil de organisatie graag laten zien en vertellen op 30 maart aanstaande in Cityplaza tussen 10.30 uur en 15.00 uur. De Paasroute staat al jaren op de zaterdag voor Pasen met grote schilderingen en een boekentafel op het plein van de oude markt in de binnenstad van Nieuwegein en wordt georganiseerd vanuit verschillende kerken in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk