Paaseieren zoeken bij Bouwspeeltuin Bouwgein

Zoals ieder jaar wordt er op Bouwspeeltuin Bouwgein in Batau Noord een leuk paasfeest georganiseerd. Dit feest is niet alleen voor de kinderen die regelmatig komen spelen op de bouwspeeltuin maar ook kinderen die het leuk vinden met Pasen te komen zijn welkom op zaterdag 20 april op de Hoveniersweide 9 in Nieuwegein. Vanaf 13.00 uur is Bouwgein open. Kinderen kunnen gaan spelen en er is een mogelijkheid om lekker te knutselen, zoals een mooi mandje voor je Paaseitjes!

Om 14.30 uur klinkt het startschot voor het paaseieren zoeken. Over het hele terrein zijn speciale eieren verstopt met nummers erop. Iedereen mag op zoek naar eieren met zijn of haar eigen nummer. Gelukkig is er voor iedereen een prijs, want de gevonden eieren mogen omgeruild worden voor lekkere chocolade eieren! Je hoeft je niet in te schrijven en de activiteit is gratis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren