Overvallen supermarkten Nieuwegein

‘Het duurde maar anderhalve minuut, maar na de overval stonden de winkelmedewerkers én de klanten te trillen op hun benen. Woensdagavond 8 oktober om 19.20 uur komen er drie mannen de C1000 supermarkt in winkelcentrum Hoog Zandveld binnen. Een dag later, op donderdag 9 oktober komt waarschijnlijk hetzelfde drietal de Super de Boer aan de Kauwenhof, in de wijk De Doorslag, binnen.’

De politie denkt dat het gaat om dezelfde daders, gezien de manier waarop ze te werk gaan. De signalementen van de overvallers luiden als volgt:

· alledrie jonge mannen

· voor zover het zichtbaar was door de bivakmutsen en capuchons die ze droegen, hadden ze alledrie een donkere huidskleur

· vermoedelijk Antilliaanse afkomst

· ze hadden verschillende wapens bij zich, waaronder een vuurwapen, een mes en een slagwapen.

Verder vertelde één van de overvallen caissières dat het geheel nogal amateuristisch op haar overkwam. De buit was bij beide overvallen ongeveer hetzelfde bedrag: ruim duizend euro. En bij de C1000 namen ze ook nog wat sigaretten mee.

Een overval heeft echt flinke impact op de betrokkenen en hoogstwaarschijnlijk zijn beide overvallen dus gepleegd door hetzelfde drietal. U kunt de foto’s van de overvallers bekijken in het fotoboek. Als u een idee heeft wie dit kunnen zijn of als u andere informatie heeft die van belang kan zijn om deze zaak op te lossen, belt u dan naar 0800 – 6070 of geef uw tip anoniem door via het nummer 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk