Cafetaria Het Anker in Vreeswijk overvallen

Twee mannen hebben vrijdagavond 15 september jl. cafetaria Het Anker aan de Handelskade in Vreeswijk overvallen. Het cafetaria is meerdere malen overvallen. De politie rukte massaal uit.

In een melding gisteravond rond 21.30 uur via Burgernet vroeg de politie mensen in de buurt uit te kijken naar de daders. Het zou gaan om twee mannen met een blauwe Albert Heijn tas. Eén van de mannen droeg een zwarte jas en zonnebril. Het tweetal zou er in een auto vandoor zijn gegaan in de richting van de Graaf Florisweg.

De politie heeft de daders niet kunnen vinden. op Facebook laat zij weten: ‘Ondanks sommige berichten op het internet is er geen sprake van dat we de daders hebben kunnen aanhouden. De betreffende berichtgeving is dus niet juist. We kunnen uw hulp wel heel goed gebruiken. Heeft u wat gezien of gehoord dan verzoeken wij u om te bellen met 0900-8844 onder vermelding van nummer 2017283740. Ook zijn wij op zoek naar personen die in de omgeving van de Cornewalstraat / Oosterstraat / zuiderstraat / Acaciastraat op de genoemde dag tussen 21:15 uur en 22:15 uur wat bijzonders gezien of gehoord hebben.’

Het is nog niet duidelijk of de overvallers iets buit hebben gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk