Video update: Overleden persoon Harmonielaan niet door misdrijf om het leven gekomen

De politie heeft vanmorgen rond 08.30 uur een overleden persoon aangetroffen op een fietspad in een parkje aan de Harmonielaan in Nieuwegein. De politie heeft de omgeving afgezet en de persoon afgedekt.

Op dit moment heeft de politie nog niet meer details bekendgemaakt. Agenten doen ter plekke onderzoek.

Update 10.40 uur:
Het stoffelijk overschot is rond 10.40 uur opgehaald door een rouwauto. Ook een fiets die in de buurt tegen een boom geparkeerd stond, is meegenomen voor onderzoek. Agenten hebben onderzoek gedaan, maar over een doodsoorzaak is vooralsnog niks bekend. Meer informatie volgt hier.

Update: 14.00 uur:
Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan en geconcludeerd dat er geen reden is om uit te gaan van een misdrijf. Over de doodsoorzaak zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan. Het lichaam, en een in de buurt geparkeerde fiets, zijn weggehaald. De politie wenst de familie van de overleden persoon ‘sterkte toe’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren