Ouderen en bewegen

Dat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan gezond ouder worden weten we allemaal. Maar hoe kunt u dat nu op een leuke manier doen? In De Dichter hebben bewoners, in samenwerking met de buurtsportcoach, de Dansfabriek en Zorgspectrum de goede manier gevonden.

Sinds het begin van dit jaar nemen de bewoners deel aan bewegen op muziek onder begeleiding van Shirley Weltevreden, een enthousiaste en professionele dansdocente van De Dansfabriek. De bewoners van De Dichter waren zo positief over deze lessen dat in overleg met de Dansfabriek hier nu een vaste activiteit van is gemaakt.

Om meer wijkbewoners vitaal en gezond te houden organiseert Zorgspectrum in samenwerking met de buurtsportcoach en de Dansfabriek in de Wenck (Wenckebachplantsoen 85a), vanaf 8 september, ook bewegen en dans onder deskundige begeleiding van Shirley. U kunt vrijblijvend deelnemen aan bewegen op muziek in de ontmoetingsruimte de Wenck.

Vanaf dinsdag 8 september starten de lessen (van 10.00 – 11.00 uur). De lessen worden eenmaal per 14 dagen gegeven en deelname is gedurende de pilot gratis. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Gea Evers via g.evers@zorgspectrum.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk