Ouderen bedreigd in parkje in de Doorslag

In het parkje in de wijk de Doorslag, aan de Ringfazant en de Bosfazant is de overlast van hangjongeren momenteel gruwelijk. Ieder avond surveilleert de politie al, maar dan gebeurt er ‘s-nachts toch weer van alles. Afgelopen nacht is er een lantaarnpaal gesloopt, sloot en park vervuild met enorm veel plastic, flessen, blikjes, enzovoorts. Ook de bewoners worden door de hangjeugd ernstig bedreigd.

Een omwonende: ‘Vanmiddag liep ik m’n hond uit te laten en werd moedwillig door een scooterrijder zo ongeveer van het voetpad afgereden. Vervolgens kreeg ik te horen, dat zij zulke nette jongens waren, die te lijden hadden van ‘ouwe mierenneukers, die niks anders te doen hebben dan op jongens te letten en van hun hoge pensioen te genieten en die vervolgens de jeugd het leven zuur maken door telkens de politie te bellen!’

Deze bewoner durft eigenlijk niet meer door het parkje vanwege de vele bedreigingen die naar de hoofden worden geslingerd van de bewoners. De gemeente maakt iedere dag het parkje schoon en vanmiddag rond 17.00 uur heeft de politie de hangjongeren het park uitgezet. Wij horen graag de reacties van de buurtbewoers. Deze mogen gemaild worden naar onze redactie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk