Ouder & Kind Spelgroep

Vanaf woensdag 4 maart start Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg een Ouder & Kind Spelgroep. Deze groep is bedoeld voor ouders van kinderen van 1 tot 4 jaar. Het doel is om het contact te intensiveren tussen ouder en kind d.m.v. spel, ouders met elkaar in contact te laten komen en het overdragen van het belang van spel. Waarom is spelen belangrijk? Als het kind vrij heeft kunnen spelen zal het meer kunnen openstaan voor de cognitieve taken die hij krijgt aangereikt op de peuterspeelzaal en de basisschool. Er is genoeg materiaal aanwezig, zodat er op elk niveau gespeeld kan worden.

Deze activiteit wordt begeleid door Connie Haarlem, zij is opgeleid als spelbegeleider aan de Hogeschool Utrecht (HU). De Ouder & Kind Spelgroep wordt wekelijks op woensdag aangeboden van 10.00 – 11.30 uur. Deelname is gratis, incl. het gebruik van koffie en thee. Deze activiteit vindt plaats in Wijkhuis De Steeg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren