Katern

Oudegein Open toernooi in teken van het Oktoberfest

Ook deze zomer organiseert de tennisvereniging Oudegein alweer voor de 22ste keer het Oudegein Open Dubbeltennistoernooi. Vanaf zaterdag 8 juli kan er negen dagen lang genoten worden van strijd en gezelligheid. Er worden wedstrijden gespeeld in de categorieën 4, 5, 6, 7 en 8 dubbel en mix. De wedstrijden worden gespeeld vanaf 18.30 uur tot 23.00 uur en in de weekenden vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur. Het evenement wordt afgesloten met de finaledag op zondag 16 juli. De inschrijving sluit op 23 juni.

De organisatie van het toernooi heeft ook dit jaar veel spannende partijen in alle 5 de categorieën gepland. Voor de finalisten zijn er leuke prijzen te winnen. Maar er is meer, het toernooi staat in het teken van het Oktoberfest. Dat betekent veel lekkere hapjes, drankjes een heerlijk menuutje. Voor alle activiteiten kijkt u op de website van TV Oudegein.

Daarnaast organiseert de vereniging een dagtoernooi namelijk het 17e OuderenGein Open Dubbeltoernooi in de categorieën 6 t/m 8. Dit toernooi is specifiek bestemd voor de oudere senioren in de leeftijd van 55+ en 65+. Vanaf maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli strijden ongeveer 160 deelnemers voor de eerste plaats in het dubbel- en mixtoernooi. Er wordt gespeeld in poules en daarna via de sheet. De kwart- en halve finales worden gespeeld op donderdag, 13 juli en de finale dag is op vrijdag 14 juli.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk