Oranjeborch onderneming van het jaar 2014

Tijdens het evenement Nieuwegein Awards is Oranjeborch Bedrijfsmakelaars uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2014. Uit het juryrapport kwam naar voren dat de onderneming is uitgegroeid tot succesvolle bedrijfsmakelaar in de regio Utrecht met afgelopen jaar een nummer één positie op het gebied van verhuur van bedrijfsruimten groter dan 750 m2 in Midden Nederland. ‘Met een persoonlijke benadering zet Oranjeborch het belang van de klant voorop, waarbij out-of-the box oplossingen niet uit de weg worden gegaan’, aldus de jury.

Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken heeft ondernemers Sven van der Hijden en Louis Bakker namens de gemeente van harte geluk gewenst met deze mooie titel. Ook de andere genomineerden ondernemingen NBC en Plus Van Loon hebben zich op bijzondere wijze laten zien.

De jury werd gevormd door Huub van Baal, zelfstandig ondernemer en o.m. voorzitter van BiZZp, Erik Verstegen van Verstegen Grijpers BV, winnaar award Ondernemer 2014, Jorn Janmaat, uitgever OnderNamen Lekstroom, Kees Bont, voorzitter winkeliersvereniging Cityplaza en Johan Gadella, wethouder Economische Zaken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren