Katern

Oranje <19 vindt walking voetbal leuk

Heel veel lachende gezichten woensdagmorgen bij het bezoek aan SV Geinoord op Parkhout van het Nederlands team <19. Een 6 tal spelers van Oranje <19. Aanwezig waren Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Joel Zwarts (Feyenoord), Nick Venema (FC Utrecht), Donyell Malen en Jordan Peze (beide PSV) en Jasper ter Heide van Ajax. De spelers werden Sportcompleks Parkhout afgezet door oud FC Utrecht doelman Jan Willem van Ede.

De uitdaging was vanmorgen de strijd aanbinden met het Old Stars Football team van SV Geinoord. Na uitleg van de spelregels, de jongens hadden nog nooit gehoord van Walking Footbal, werden de spelers verdeeld over de 2 teams van Old Stars SV Geinoord.

‘Na enkele minuten zag je al de lach op de gezichten van alle spelers omdat het spelletje inspireerde en heel leuk was. Technische hoogstandjes, veel balcontacten en passes over korte en lange afstanden maakten het spelplezier kompleet’ aldus de trainer van de Old Stars van SV Geinoord.

Na de wedstrijd een korte nabespreking en een uitnodiging voor de Old Stars van SV Geinoord van Oranje <19 om morgen aanwezig te zijn bij de oefenwedstrijd op het sportcentrum van de KNVB in Zeist (Oranje <19 tegen Italië).

De stand was niet zo belangrijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren