Katern

Inlooprepetitie bij Con Brio

De Nieuwegeinse zangvereniging Con Brio organiseert op donderdagavond 25 september de jaarlijkse een inlooprepetitie. Op deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om kennis te nemen van het repertoire en het niveau van Con Brio.

Onder leiding van de nieuwe dirigent Bert van Kooten wordt een repertoire ingestudeerd voor de jaarlijkse uitvoering, dit keer op 9 november a.s.. Voor deze uitvoering staan op het programma o.a. zes Nocturnos van W.A. Mozart, Zigeunerlieder van Johannes Brahms, Die Launige Forelle, variaties op het lied van Schubert en Herbstlied van Felix Mendelssohn. Naast dit klassieke repertoire worden bij Con Brio ook moderne zangstukken ingestudeerd en uitgevoerd.

Spreekt het repertoire u aan en heeft u (steeds) de donderdagavond vrij, dan bent u op de geplande inlooprepetitie of op de vaste repetitie (donderdag)avond tussen 20.00 en 22.15 uur welkom in De Rank (naast Het Veerhuis) in Nieuwegein Zuid. Bij alle stemgroepen van zowel dames als heren is er momenteel weer ruimte voor nieuwe leden!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk