Optreden van Charlotte Glorie

De jonge kleinkunstenares, Charlotte Glorie, treedt al vanaf 1990 op met haar luisterliedjes en conferences, schrijft al haar eigen teksten en melodieën en begeleidt zichzelf aan de piano. Velen die haar gezien en gehoord hebben, zijn zeer enthousiast over haar originele, spitsvondige teksten, haar prachtige zangstem en haar sympathieke uitstraling. In het kader van een culturele activiteit (inclusief bingo) van de Unie van Vrijwilligers zal ze in Nieuwegein optreden.

In haar luisterliedjes en conferences gunt Charlotte Glorie haar publiek op luchtige, vaak ironische wijze een blik in haar eigen wereld. Zij is vanaf haar geboorte blind en maakt zich daarom afwisselend boos en vrolijk om de vooroordelen die mensen ten opzichte van gehandicapten hebben. Tevens vertelt en zingt zij over haar ervaringen als onder meer dochter, bruid, moeder en vrijwilligster. Zo komen allerlei maatschappelijke verschijnselen aan de orde, die haar verontwaardiging, verbazing of lachlust opwekken. Ja, zelfs enkele smartlappen en meezingers staan op haar programma.

Charlotte Glorie: ‘Ik ben bewogen en bevlogen en kom graag naar u toe!’ Reacties van publiek: ‘humoristisch, sprankelend, animerend, relativerend, doorspekt met zelfspot.’ Op 11 maart, om 14.00 uur, treedt ze op in het kerkelijk centrum “De Rank” aan de Nijenmonde 2 te Nieuwegein. De entree kosten zijn € 1,15.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk