Body & Mind Event

Op zondag 19 april kunnen inwoners van Nieuwegein kennismaken met de wijsheid van o.a. Tai Chi, een oosterse manier van bewegen, tijdens het Body & Mind Event. Je beweegt je lichaam heel rustig en aandachtig. Maar wat is de theorie daarachter eigenlijk?

Kom 19 april luisteren naar een uitleg over de begrippen Yin en Yang, die onlosmakelijk verbonden zijn met Tai Chi. Om vervolgens aansluitend te ervaren hoe je deze begrippen ook in de bewegingen tot uiting laat komen. Dit alles onder de bezielende leiding van Marsja Haanstra, eigenaresse van Studio Zin. Het Event vindt plaats in de Yoga studio Nieuwegein aan de Wiersedreef 28 en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het Body & Mind Event is een activiteit van de gezamenlijke gezondheidscentra in Nieuwegein. Deze centra en de bibliotheek De tweede verdieping hebben samen met diverse andere partijen hun krachten gebundeld in het initiatief Lijfstyle Nieuwegein, dat allerlei activiteiten en initiatieven in Nieuwegein op het gebied van gezondheid actief ondersteunt, waaronder het Body & Mind Event.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren