Oproep videoboodschap voor Nieuwegeinse verenigingen, bedrijven en andere organisaties

Net als vorig jaar maakt het Organisatieteam Nieuwjaarsfeest weer een video voor het Nieuwjaarsfeest Nieuwegein op 9 januari 2017. Hier kunnen Nieuwegeinse organisaties (verenigingen, stichtingen, instanties of bedrijven) een bijdrage leveren en dit kan in de vorm van een korte video (maximaal 30-40 seconden). Deze video biedt een unieke kans om alle Nieuwegeiners een goed jaar toe te wensen en verenigingen, bedrijven of andere organisaties kunnen vertellen wat ze van plan zijn in 2017. Maak een leuke (ludieke) video, alleen of met elkaar en help zo mee met het maken van een mooie ‘Nieuwegeinse Nieuwjaarsgroeten video’ voor 2017.

Deze video zal via een rechtstreekse internetuitzending te zien zijn op het Nieuwjaarsfeest van Nieuwegein in DE KOM op 9 januari!

U kunt de video via WeTranswer mailen naar nieuwegein2017@gmail.com. Lukt dit niet? Neem dan contact op via dit e-mailadres en dan wordt er een andere manier geregeld om de video in goede handen te ontvangen. U heeft tot uiterlijk 15 december om de video op te sturen.

Op 30 november in DE KOM, Stadstheater en kunstencentrum en op 1 december in sportcomplex Merwestein is het mogelijk om in de avond je video op te laten nemen. Alleen de tekst hoeft dan te worden voorbereid en de opname wordt voor u geregeld. Er zal een camerateam tussen 19.00-21.00 uur aanwezig zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk