Katern

Oproep muzikale bijdragen voor ‘Music & Dishes’

Na eerdere successen start het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum na de zomer een nieuwe serie ‘Music & Dishes’. De edities worden opnieuw op de zondagen gehouden, nu van 16.00 tot 20.00 uur, en wel op de volgende data: 29 september, 27 oktober en 24 november. Opnieuw kan men dan genieten van smakelijke en bijzondere gerechten gecombineerd met verrukkelijke wijnen en sfeervolle muziek.

Hoewel voor wat betreft het muzikale programma de succesvolle samenwerking met het Kunstencentrum van De Kom wordt voorgezet en opnieuw talenten in de gelegenheid worden gesteld om hun muzikale kunsten vertonen, wil de organisatie ook graag anderen (uit Nieuwegein) in de gelegenheid stellen “op te treden”. Ben je muzikaal en kun je goed zingen of een muziekinstrument goed kunnen bespelen dan willen we ook jou graag in de gelegenheid stellen onderdeel van het muziekprogramma te worden!

Belangstelling? Stuur een mail naar onderstaand mailadres met jouw mogelijkheden en het liefst met een verwijzing naar bv. een You Tube-opname om zo inzicht te krijgen in (de kwaliteit van) jouw presentaties. We zoeken dan daarna in ieder geval contact met je op om je te laten weten of jouw deelname aan Music & Dishes mogelijk is. Aanmelden? Stuur een mail naar zowel unierent@zonnet.nl als naar ehdenneman@ziggo.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk