Vaar mee met Rijkswaterstaat door de Beatrixsluis

Maandagmiddag 4 september aanstaande organiseert Rijkswaterstaat een boottocht door de Beatrixsluis. Vanaf de boot kunt u dan zien hoe de bouw vordert van de derde sluiskolk. De rondvaart begint om 16.00 uur vanaf de Utrechtsestraatweg 4 in Nieuwegein en voert over het Lekkanaal naar de Beatrixsluis. Wilt u meevaren dan dient u zich op te geven door een e-mail te sturen aan: contact@sasvanvreeswijk.nl, onder vermelding van je naam, leeftijd en aantal personen. Let op! ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ want er zijn beperkte plekken op de boot.

Deze rondvaart organiseert Rijkswaterstaat in plaats van de gebruikelijke bouwexcursies van deze zomer. Je wordt bijgepraat over de bouw van de Beatrixsluis, de verbreding van het kanaal en dit alles onder het genot van een drankje. De rondvaart duurt twee tot drie uur.

De bouw van de derde kolk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren