Opnieuw gratis Lunchpauzeconcert in De Kom

Ensemble Lacq geeft op vrijdag 20 februari om 12.45 uur voor de tweede keer dit seizoen een licht klassiek concert in de foyer van Theater de Kom. Het lunchpauzeconcert ‘Broodje Romantiek’ staat in het teken van de muziek uit de 19-de eeuw. Op het programma staan onder andere werken van Rimsky-Korsakov en Brahms.

Bij het vorige concert in januari was de belangstelling zo groot dat er in allerijl stoelen bijgezet moesten worden om het toegestroomde publiek -in de leeftijd van peuter tot pittig bejaard- van een zitplaats te kunnen voorzien. Net als toen zullen de vijf blazers en pianiste een kort en aangenaam programma brengen. Dit keer met spectaculair werk van de Russische componist Nicolai Rimsky-Korsakov en vrolijke walsen van Johannes Brahms. Van de ten onrechte onbekende Ludwig Thuille worden ter afsluiting van het concert een vriendelijke Gavotte en een virtuoos Vivace gespeeld.

Het publiek is vanaf 12.30 uur welkom voor de koffie. Eventueel meegebrachte broodjes kunnen tijdens het concert genuttigd worden. Het programma duurt tot ongeveer 13.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk