Ophalen van kerstbomen

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) start het weekend na Driekoningen met het ophalen van kerstbomen aan huis. Wanneer de medewerkers van het vuilophaalbedrijf in uw straat langskomen, vindt u terug op het digitale inzamelschema of in de gratis RMN-app. Leg uw kerstboom op de geplande ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur op de aanbiedplaats waar u normaal gesproken uw container (kliko) neerzet. Woont u in een flat of appartementencomplex? Bied dan uw kerstboom aan op vijf meter afstand van de ondergrondse verzamelcontainer.

Extra werkzaamheden
Het inzamelen van de kerstbomen is een taak die RMN naast haar reguliere werkzaamheden uitvoert. Dit vergt extra inzet qua voertuigen en personeel. Het kan dan ook voorkomen dat RMN niet op de geplande ophaaldag, maar later die week bij uw adres langskomt om uw kerstboom op te halen. Neem pas contact op met de afdeling Publiekscontacten als uw kerstboom na anderhalve week nog niet is weggehaald. Medewerkers van RMN doen uiteraard hun uiterste best om uw kerstboom zo snel mogelijk op te halen.

Een vriendelijk verzoek
Houd bij het neerleggen van uw kerstboom rekening met de volgende aanbiedregels:

Bied uw kerstboom aan zonder kluit, houten kruis, pot of emmer
Haal alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten uit de kerstboom
De kerstboom mag maximaal 2.5 meter zijn

RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient u zelf in te leveren bij het recyclingstation aan de Utrechthaven in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk