Openstelling hoofdfietsverbinding Utrecht – Nieuwegein/Houten

De nieuwe hoofdfietsverbinding tussen Nieuwegein/Houten en Utrecht over het bedrijventerrein De Liesbosch wordt vrijdag 19 april opengesteld. Momenteel worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd aan het tweezijdige fietspad langs de Ravenswade, tussen de Liesbosch en de Grote Wade. Begin april is de nieuwe parallelweg van de zuidelijke verbindingsweg, tussen de N408 en de Biezenwade, opengesteld voor fiets- en landbouwverkeer. Beide fietsverbindingen vormen samen de nieuwe hoofdfietsroute.

Gele borden
Op onderstaande afbeelding is de nieuwe fietsverbinding met de paarse pijl weergegeven. Om de nieuwe fietsverbinding aan te duiden, plaatst de aannemer gele borden. Door te starten met de aanleg van de nieuwe fietsverbinding kan ook het fietsverkeer gedurende de werkzaamheden door blijven stromen.

Meer weten?
Meer informatie kunt u hier vinden. Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van de werkzaamheden, meld u dan aan voor de ‘news alert’ op de website.

De infrastructuur van het bedrijventerrein De Liesbosch wordt verbeterd. Het bedrijventerrein krijgt vanaf de N408 twee nieuwe toegangswegen en de bestaande toegangsweg (Ravenswade) wordt aangepast. Hierdoor verbetert de doorstroming van het verkeer en worden bestaande knelpunten opgelost.

3 thoughts on “Openstelling hoofdfietsverbinding Utrecht – Nieuwegein/Houten

 1. Kees@water.de

  Wel slecht afgestemd. Het fietspad langs het kanaal is momenteel afgesloten ivm werkzaamheden, Dit duurt tot Juni.

 2. Carla Bezemer-Raatgever

  openstelling fietspad op19 april gaat het niet worden! In de tussentijd graag een breder fietspad, en graag de overgangen naar de tijdelijke fietspaden breder én elke dag vegen!! Om botsingen en onderuitgaan van fietsers te voorkomen! Het vegen geldt ook voor het verdere fietstraject bij volkstuinen en de Laaggravense plas!

  1. Gerry

   Als er zand ligt, moet je gewoon niet zo hard fietsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren