Openstellen Dierenweide Galecop voor publiek

De wijk Galecop beschikt over een dierenweide. Deze ligt vrij centraal in de wijk, maar is niet toegankelijk voor de buurtbewoners. Er is vanuit de buurt behoefte om toegang te krijgen tot deze dierenweide. Ook het wijkoverleg Galecop wil graag dat de dierenweide opengesteld wordt voor het publiek. Lange tijd heeft het wijkoverleg, samen met het SBWU, overleg gevoerd met de gemeente om dit te realiseren. Uiteindelijk is het gelukt.

De gemeente ondersteunt het wijkinitiatief om met bewoners/vrijwilligers uit de wijk en de SBWU de dierenweide open te stellen voor publiek en er een levendige ontmoetingsplaats in de wijk van te maken. Het College van B&W heeft daarom voorgesteld om in te stemmen tot openstelling van de Dierenweide in Galecop. Op 2 oktober 2013 zal de dierenweide opengesteld worden voor de bewoners en de kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren