‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Het is de week voor de Elfia. Wat was dat lang geleden. Een heerlijk weekend tussen de elfjes en andere fantastische kostuums. Dat niet alleen… Pen-i deel 4 zal daar ook voor het eerst te koop zijn! Maar achter de schermen werken we al aan volgende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Gluren bij de buren’; een klassieker in Nieuwegein. Mijn studio heb ik al aangeboden… welke act zal ik mogen verwelkomen?’


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk