Openingstijden gemeentelijke instellingen

Omdat de Kerstdagen dit jaar in het weekend vallen, zijn de openingstijden van de gemeentelijke instellingen grotendeels als normaal. Er zijn een paar uitzonderingen:

Gemeentehuis, Werk & Inkomen en MEC. Deze instellingen zijn gesloten op donderdag 23 december vanaf 14.30 uur en op maandag 3 januari tot 10.00 uur. Verder zijn de openingstijden als normaal.

Infocentrum Binnenstad. Het Infocentrum Binnenstad is gesloten van 20 december tot en met 2 januari. Op maandag 3 januari is het Infocentrum pas om 10.00 uur geopend.

Servicelijn. De Servicelijn (het gratis nummer voor informatie, meldingen en klachten over beheer en onderhoud van de openbare ruimte) is op donderdag 23 december vanaf 14.30 uur niet bereikbaar. Op maandag 3 januari is de Servicelijn pas bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Afvalbrengstation. Het Afvalbrengstation is op vrijdag 17 december vanaf 15.00 uur gesloten. Op vrijdag 24 en op vrijdag 31 december is de Servicelijn van RMN na 16.00 uur niet meer bereikbaar. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag is het hoofdkantoor van RMN en het Afvalbrengstation gesloten.

Gemeentewerf. De gemeentewerf is gesloten op donderdag 23 december vanaf 14.00 uur en op maandag 3 januari tot 10.00 uur. Verder zijn de openingstijden als normaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk