Openingsfeest nieuwe Stadshuis en De Kom

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de vernieuwing van het stadscentrum. Een centrum dat een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud moet worden in het hart van de stad.

Op zaterdag 24 maart 2012 openen het nieuwe Stadshuis en De Kom stadstheater en kunstencentrum officieel hun deuren in het nieuwe stadscentrum. En dat wordt gevierd. De nieuwe bewoners van het Stadshuis (gemeente Nieuwegein, Bibliotheek en kunstuitleen Nieuwegein, Stichting Welzijn Nieuwegein, Wereldwinkel en UWV WERKbedrijf) en De Kom zullen een dag vol uniek vermaak en entertainment in het stadscentrum van Nieuwegein organiseren.

Het unieke aan het openingsfeest is dat u als individu of met uw vereniging of organisatie zelf een bijdrage kunt leveren aan het programma. Kunt u een mooi optreden geven op de nieuwe trouwtrap? Of een spetterende clinic verzorgen op het Stadsplein? Meld uw (belangenloze) bijdrage aan het programma dan voor 1 november 2011 aan via dit aanmeldingsformulier. Het centrale thema van het openingsfeest is ‘verbinden’. Het nieuwe stadscentrum verbindt bezoekers op vele verschillende manieren met Nieuwegein. De locaties waar u zich tijdens het openingsfeest kunt presenteren zijn talrijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met projectleider Eric Denneman via e.denneman@nieuwegein.nl of 030 – 607 15 28.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk