Katern

Opening woonloket op het Stadshuis

Past uw huidige woning nog bij u? De gemeente Nieuwegein vindt het belangrijk dat inwoners een passende woning hebben en vinden. Ook als u zorg of hulp nodig hebt. Daarom is er de wooncoach. De wooncoach kan u adviseren over welke stappen u kunt nemen om een passende woning te vinden of als u uw huidige woning wilt aanpassen. En, ook als u vragen heeft over WoningNet, urgenties of verzorgd wonen.

Wekelijks inloopspreekuur op maandagmiddag
Vanaf maandag 7 maart vindt u de wooncoaches bij het nieuwe woonloket op het Stadshuis. Elke maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur is er een inloopspreekuur. U kunt dan langskomen om uw woonvragen te bespreken. De wooncoaches helpen u met advies en het zetten van de juiste stappen.

Wonen, welzijn en zorg beter combineren
Wethouder Adriani: “De wooncoach is een initiatief van de gemeente Nieuwegein. De gemeente Nieuwgein zet zich samen met partners in om wonen, welzijn en zorg beter te combineren. Zo zorgen we ervoor dat inwoners langer of weer zelfstandig kunnen wonen en leven in een passende woning.”

Wilt u meer weten?
Kom op maandag langs bij het woonloket (Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein). De wooncoach is elke dag van de week bereikbaar via 14030 of via wooncoach@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk