Opening Werk en Inkomen Lekstroom

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is vanaf 1 mei 2013 van start gegaan. Er is het afgelopen jaar intensief gebouwd aan WIL, ook voor 1 mei. Veel mensen hebben hier hun bijdrage aan geleverd. Na een bewogen start was het afgelopen donderdag 12 september tijd om met WIL kennis te maken tijdens de officiële opening. Ruim 250 genodigden waren aanwezig.

“Het was een succesvolle avond”, vertelt Rob Esser, directeur van Werk en Inkomen Lekstroom. “Ik zag werkgevers, bestuurders en welzijnsorganisaties en onze medewerkers van WIL met elkaar in gesprek. Gezien de uitdagingen waar we allemaal voor staan in deze huidige arbeidsmarkt, moeten we het samen doen. Met z’n allen aan de slag, zodat onze klanten aan het werk kunnen. En dat gebeurde al een beetje deze avond. WIL werkt vanuit een vitaal en krachtig perspectief: meedoen, ontwikkelen en presteren. Samen met werkgevers, de eigen kracht van mensen voorop.”

Onderdeel van WIL is het Werkgeversservicepunt Lekstroom (WGSP) dat bedrijven in en buiten de regio zakelijk kan ondersteunen bij het zoeken en vinden van personeel.

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de nieuwe regionale uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vianen. Onderdeel van WIL is het Werkgeversservicepunt Lekstroom (WGSP), partner voor alle werkgevers in de Lekstroom als het om personeel gaat. De samenwerking van deze vijf gemeenten zorgt voor een groter werkgebied en dus meer kans op een baan voor werkzoekenden. WGSP zet in op duurzame samenwerkingsverbanden en optimale verbinding van vraag en aanbod, met het oog op een gezonde arbeidsmarkt in de regio.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren