Start nieuw Biodanza seizoen

Op woensdag 4 september start in Nieuwegein het nieuwe Biodanza seizoen. Biodanza is het in beweging komen op de klanken van o.a. salsa, jazz, pop, klassieke, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. En hierdoor op een ongedwongen manier weer in contact komen met jezelf, de ander en de groep.

Biodanza is een bijzondere vorm van beweging en dans. Het is een effectieve manier om in balans te komen. Biodanza is voor mensen die van muziek houden en zich willen (laten) bewegen, maar geen zin hebben om danspasjes te leren. En voor iedereen die vitaal en gezond wil zijn en blijven en wil genieten en ontspannen. Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven. Het is een systeem van integratie en persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om voelen, ervaren, genieten en volledig in het hier en nu zijn.

Om een goed beeld van Biodanza te krijgen is er een introductie van 4 opeenvolgende lessen. In september ontvang je een korting op de introductie. Je betaalt dan € 35,= i.p.v. € 40,=. Er wordt gedanst iedere woensdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur in OBS De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132. Men is vanaf 19.30 uur van harte welkom. Voor het aanmelden of meer informatie: info@dansbiodanza.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren