Opening supermarkt Vreeswijk

Vreeswijk heeft vanaf 26 oktober weer een supermarkt aan de Dorpsstraat. Na ruim anderhalf jaar kunnen inwoners weer in hun eigen wijk terecht voor de dagelijkse boodschappen. De jonge ondernemer Bas van Meegen opent 26 oktober zijn ´Dagwinkel Vreeswijk´ voor het winkelend publiek.

Wethouder Wouter Kolff van Economische Zaken verricht tijdens een feestelijke openingsborrel de symbolische openingshandeling door het lint voor de deur van de nieuwe supermarkt open te knippen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De gemeente Nieuwegein is blij met de komst van een supermarkt in Vreeswijk en heeft graag haar steentje daaraan bijgedragen. ´Met name voor oudere inwoners is het prettig om op loopafstand zelf de dagelijkse boodschappen te kunnen doen. Daarbij heeft de buurtsuper een sociale functie als plaats om medebewoners te ontmoeten. Supermarktondernemer Van Meegen voorziet hiermee met zijn Dagwinkel in een maatschappelijke behoefte van Nieuwegeinse en vooral Vreeswijkse inwoners´, aldus wethouder Kolff. Wel benadrukt hij dat de buurtsuper alleen kan blijven bestaan als de bewoners er ook echt gebruik van blijven maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk