Opening Kinderboekenkast Dorpshuis Fort Vreeswijk

Afgelopen woensdag 3 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek, opende ‘vriendschapsfee Felicity’ de nieuwe ‘kinderzwerfboekenkast’ in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Alle kinderen die van lezen houden kunnen vanaf nu een boek uitzoeken en mee naar huis nemen. Het Dorpshuis is één van de ‘stations’ van de landelijke Stichting Kinderzwerfboek.

Over Kinderzwerfboek
Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein, in een KinderzwerfboekStation of zoals nu in het Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Je herkent zwerfboeken aan de sticker op de kaft. Op die sticker staat: Neem me mee! Je mag het gratis mee naar huis nemen en lezen. Op de binnenkant van de kaft zit ook een sticker. Op deze sticker staat vaak een zwerfcode… Met die code kun je de zwerftocht van het boek volgen. Steeds als deze code ingevuld wordt op deze website, krijg je een mailtje en weet je waar het boek is. Wist je dat sommige boeken zijn gaan zwerven in Utrecht en nu al in Leeuwarden zijn?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren