Openhartig Live – Verhalen over gezondheid

Op zaterdag 25 februari 2017 houdt bibliotheek De tweede verdieping in samenwerking met levenscoach en storyteller Helma de Hollander een verhalenmiddag met als thema: de betekenis van gezondheid. De middag in de bibliotheek begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en eindigt om 16.30 uur.

Helma de Hollander schreef het boek ‘Openhartig’ waarin zij mensen laat vertellen over een levensthema.  In vervolg op dit boek heeft zij het concept Openhartig Live ontwikkeld. Openhartig Live is een vertel- en luisterevenement waarin mensen met elkaar hun persoonlijke verhaal delen. Het verhaal dat betekenis heeft in hun leven of een gebeurtenis die hun heeft gevormd als mens.

Openhartig Live zal viermaal per jaar plaatsvinden en telkens een ander thema behandelen. Op 25 februari gaan deelnemers met elkaar in gesprek over gezondheid: Hoe belangrijk is gezondheid in ons leven? En wat gebeurt er met je wanneer gezondheid niet vanzelfsprekend is?

Voor de deelname geldt het volgende: integriteit en respect staan voorop. Alle deelnemers zijn gelijkwaardig. Een verhaal is niet goed of fout. Er is voldoende tijd om een verhaal te vertellen, met respect voor elkaars ruimte. Stilte is een kracht. Er is ruimte voor maximaal acht deelnemers.

De volgende verhalenmiddagen zijn op 27 mei (thema liefde), 30 september (thema vrijheid) en 30 december (thema ontwikkeling). De entree is 6,00 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Openhartig Live 25-2.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk