Katern

Open repetitieavond (vrouwen)Barbershopkoor

Het dit jaar opgerichte Barbershopkoor the ‘Central City Chorus’ is hard op zoek naar nieuwe leden! Toen de initiatiefnemer en de oprichter van de eerste Barbershopkoren in Nieuwegein, Hans Pekelharing, hoorde dat The New City Harmonizers een andere koers gingen varen dacht hij: ‘dat kan niet! Vanuit Nieuwegein is de overkoepelende (vrouwen) Barbershoporganisatie ‘Holland Harmony’ ontstaan en dus kan Nieuwegein als bakermat van Barbershop in Nederland niet zonder vrouwen-barbershopkoor.’

Barbershop is een vorm van a-capella/close harmony zingen die iedereen die een liedje of melodietje kan zingen kan beoefenen en je hoeft geen noten te kunnen lezen! Door de mooie samenklank van vier partijen en het vlotte repertoire is het een fantastische hobby voor vrouwen van elke leeftijd en repeteren zij elke dinsdag van 20.00 uur tot 22.15 uur in Trefpunt de Wijk in Nieuwegein.

Kom daarom dinsdag 28 oktober naar Trefpunt de Wijk aan de Roland Holstlaan 1 (achter Ons Thuis aan de Richterslaan). Vanaf 20.15 uur bent u van harte welkom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk