Katern

Open Repetitie Amateur Symfonie orkest

Het Nieuwegeins Amateur Symfonie orkest (NAS) wil geïnteresseerden uitnodigingen voor een open repetitie op maandag 11 juni 2012. Bent u altijd al benieuwd geweest hoe een symfonieorkest‐repetitie verloopt, of bent u benieuwd of het NAS orkest iets voor u is? Iedereen is welkom of u nu jong of oud, beginnend of gevorderd muziek amateur of muziekliefhebber bent. Kom kijken, luisteren of speel gelijk mee als u wilt.

Inge van Soelen van het NAS: ‘Het doel van deze open repetitie is om het NAS bekend te maken bij geïnteresseerden en musici die een leuk orkest zoeken vanuit Nieuwegein en omstreken. Voor verschillende muziekinstrumenten zijn we nog op zoek naar versterking. Instrumentalisten die misschien niet zeker weten of het NAS wel leuk en gezellig is of het juiste speelniveau heeft, kunnen op deze manier vrijblijvend kennis maken. Ook als u zelf geen instrument bespeelt, dan nodigen we u van harte uit om plaats te nemen in de zaal. Alles kan, niets hoeft.’

Tijdens de open repetitie wordt aandacht besteed aan de 9e symfonie van Dvořák, ook wel de ‘nieuwe wereld’ genoemd en het Adagio uit Spartacus van Khachaturian. Dit is ter voorbereiding voor het concert op 22 september 2012 in het nieuwe theater De Kom. De open repetitie vindt plaats op maandag 11 juni in de theaterzaal van de (oude) De Kom aan de passage 100 in Nieuwegein en duurt van 1930 uur tot 22.00 uur. Voor verdere informatie en aanmelden kunt u terecht bij Inge van Soelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk