Open lab LEGO world in de bibliotheek

Tijdens het open lab van de Media Makerspace op zaterdag 10 juni (14.00 tot 16.00 uur) draait alles om LEGO! Print LEGO-steentjes zelf met de 3D-printer, bouw met LEGO Mindstorms een robot en maak een spannende LEGO stop motion movie.

Het open lab van bibliotheek De tweede verdieping is elke tweede zaterdag van de maand en kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom. Meedoen is gratis! Het zelfgemaakte product mee naar huis nemen? Dan betaal je alleen de materiaalkosten (maximaal € 5,-). Aanmelden voor het open lab? Stuur dan een mailtje naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Lego’.

Wat is de Media Makerspace?
Onze wereld verandert in snel tempo. Technologie speelt een steeds grotere rol. Dat maakt vaardigheden als creativiteit, kritisch denken, mediawijsheid en samenwerken belangrijk.

De Media Makerspace van de bibliotheek is een plek waar kinderen en jongeren deze talenten kunnen ontwikkelen. Dat doen ze door samen aan de slag te gaan met technieken als 3D-printen, filmen of het bouwen van robots.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren