Open Huis zaterdag 7 april Stadskwartier

Mensen met belangstelling voor een appartement in het Stadskwartier van Nieuwegein kunnen zich zaterdag 7 april tussen 11.00 uur en 13.00 uur uitgebreid laten informeren over de nog beschikbare appartementen in de elegante woontorens Boston en Sydney. Die dag is modelwoning Boston voor het eerst te bezichtigen en heeft modelwoning Sydney een ware metamorfose ondergaan.

Ellen van der Felltz van Multivastgoed: ‘Wonen in het Stadskwartier biedt oneindig veel gemak en ultieme vrijheid. U bevindt zich te midden van talrijke voorzieningen, waaronder een grote supermarkt, vele winkels, horeca, bibliotheek, theater en Stadshuis. Daarnaast biedt de daktuin rust en ruimte. Deze daktuin is nu gereed en men kan de intimiteit van het wonen rondom een daktuin zelf ervaren. Het unieke wonen in de nieuwe binnenstad van Nieuwegein is in trek. Inmiddels is bijna 90% van de 74 appartementen verkocht. De woontorens Boston en Sydney bieden koopappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. In woontoren Miami is nog slechts 1 appartementen te koop. U koopt al een appartement vanaf € 184.00,- v.o.n. De oplevering van de appartementen vindt in overleg plaats.’

Koopt u een appartement in Stadskwartier dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestaande koopwoning. Tot 1 jaar na oplevering betaalt u geen dubbele maandlasten. Heeft u uw bestaande woning al verkocht of laat u een huurwoning achter? U ontvangt dan een korting van € 5.000,- op de verkoopprijs. U kunt zich uitgebreid hierover laten informeren bij De Keizer Makelaarsgroep (030 – 600 82 40) en Brecheisen woningmakelaardij (030 – 608 50 00).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk