Open Huis in DE KOM

Op zaterdag 27 augustus aanstaande kan iedereen kennismaken met het cursus- en lesaanbod van het kunstencentrum van DE KOM. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur is er Open Huis en zijn er workshops dans, musical, beeldend en theater, open muzieklessen, kun je muziekinstrumenten uitproberen, is er open atelier en kun je grimeren. Het Open Huis is het uitgelezen moment om een cursus voor het nieuwe schooljaar te kiezen.

Ben je op zoek naar een nieuwe cursus maar weet je nog niet wat? Kom naar het Open Huis van DE KOM! Bekijk de mooie lesruimtes en ontmoet onze docenten. Heb je een keuze gemaakt of wil je nog meer proeven? Dan kun je in veel gevallen in de week 29 augustus een proefles volgen tijdens onze proeflesweek. Het cursusseizoen begint in de week van 5 september.

Van korte lessenreeks tot jaarcursus, van individuele les tot ensemble: er valt voor iedereen wel iets te beleven op het gebied van muziek, dans, musical, beeldend en theater. Nieuw in ons aanbod: kleutertheater, muziek voor stoere kleuters, theater 16+, KOM! tekenen en schilderen en KOM! maakatelier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk