Open Huis Fysiotherapie Batau

Fysiotherapie Batau aan de Richterslaan 62 in Nieuwegein houdt zaterdag 6 april aanstaande Open Huis. Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen bezoekers kennis maken met de OriGENE en een gratis rugscan krijgen. Hiermee kan aangegeven hoe het met de flexibiliteit van de rug gesteld is en waar de oorzaak van klachten mogelijk vandaan komen.

Het OriGENE-behandelconcept voor rugklachten maakt gebruik van een speciaal fysiotherapeutisch behandeltoestel, dat in Nederland is ontwikkeld. Met dit toestel kan een bijzondere vorm van kracht- en coördinatietraining voor de rug worden gegeven. Wanneer men voor fysiotherapie is verzekerd wordt de behandeling door de verzekeraars vergoed.

Fysiotherapeut Mike Geurtsen: ‘Bij de meeste rugpatiënten – ook degenen die al heel lang last hebben en geen baat hebben bij andere therapieën – wordt een belangrijke afname van klachten en beperkingen waargenomen. In samenwerking met universiteiten en opleidingsinstituten wordt intensief gezocht naar verklaringen voor deze goede resultaten.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk