Open Dagen Voortgezet Onderwijs

Voor leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs is een drukke tijd aangebroken. Bezoeken aan scholen binnen het Voortgezet Onderwijs, open dagen, proeflessen en begin februari natuurlijk de Cito-toets. Groep 8 van Basisschool De Krullevaar uit Nieuwegein bezocht donderdagmiddag 19 januari jl. het Cals College in IJsselstein. En op dinsdagmiddag 24 januari gaan de Krullevaarleerlingen naar het Anna van Rijn, locatie Albatros.

Los van deze schoolbezoeken, begeleid vanuit de basisschool, zijn er natuurlijk ook nog de reguliere Open Dagen van de scholen. Zo heeft het Anna van Rijn locatie Harmonielaan op vrijdag 27 januari een open dag. Locatie De Linie is op donderdag 26 januari te bezoeken. En locatie Albatros houdt zaterdag 28 januari Open Huis.

Het Cals College Nieuwegein organiseert op zaterdag 4 februari een Open Huis. Bent u geïnteresseerd in de Cals vestiging IJsselstein dan kunt u en uw kind daar op vrijdagavond 3 februari terecht. Het Oosterlicht College tenslotte organiseert op vrijdagavond 10 februari een Open Avond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk