Open Dag kunstencentrum De Kom

De jaarlijkse open dag van het kunstencentrum van De Kom is weer in zicht. Op zaterdag 21 mei maken belangstellenden kennis met het cursusaanbod van De Kom. Er zijn presentaties, demonstraties en proeflessen op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, musical en muziek. Bezoekers kunnen zelf uitproberen of een cursus of instrument bij hen past of gewoonweg genieten van alle kunstzinnigheid die de dag te bieden heeft. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur staan de deuren van het kunstencentrum open. Neem ook meteen de nieuwe cursusgids mee, die dan verkrijgbaar is.
Tijdens de open dag is er veel te beleven voor zowel jong als oud. Bezoekers kunnen instrumenten uitproberen, meedoen met een dansles, toneelspelen, tekenen of schilderen en een gratis muziekproefles aanvragen. In de dansstudio’s zijn verschillende demonstraties en meedoelessen. In foyer staan docenten klaar om vragen te beantwoorden over de activiteiten in het nieuwe cursusseizoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Open Dag Kunstencentrum De Kom

De Kom houdt elk jaar een bruisende open dag, waar belangstellenden zich kunnen vermaken met presentaties, demonstraties en proeflessen op het gebied van toneel, dans, theater, musicaltheater en muziek. Op zaterdag 29 mei is het weer zover en staan tussen 11.00 uur en 15.00 uur de deuren van het kunstencentrum wagenwijd open. Ook de afdeling beeldende kunst laat zich tijdens deze open dag van zijn beste kant zien. Creativiteit en kunstzinnigheid gegarandeerd!Tijdens de open dag is er veel te beleven voor zowel jong als oud. Bezoekers kunnen instrumenten uitproberen, meedoen met een dansles, toneelspelen, tekenen of schilderen en zelfs een gratis muziekproefles aanvragen! Zo zijn er in de dansstudio’s verschillende demonstraties en meedoelessen van onder andere African jazzdance, streetdance, flamenco en kleuterdans. In foyer zijn bovendien informatiestands te vinden, waar docenten klaarstaan om vragen te beantwoorden over de activiteiten in het nieuwe cursusseizoen.De Kom biedt in het cursusseizoen 2010-2011 een aantal nieuwe cursussen aan. Zo is er op het gebied van fotografie nu ook een workshop portretfotografie en een workshop kunst fotograferen. Verder staan dit keer voor het eerst de cursussen schilderen met olieverf, show/musicaldans, moderne dans en een operaklas op het programma. Tot slot kunnen ouders met hun baby of peuter in het nieuwe jaar spelenderwijs kennis maken met muziek tijdens de cursus muziek op schoot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren