Katern

Open dag “Geinoord Met En Voor Elkaar” voor 75 jaar en ouder

Wekelijks komen in wisselende samenstelling zo’n dertig 75-plussers naar het clubhuis op sportpark Parkhout aan het Parkhout 1 in Nieuwegein. Gastvrouwen staan ‘s ochtends klaar om hen te ontvangen. En na de koffie of thee begeleiden stagiaires van het ROC Midden Nederland een aangepaste, korte beweegactiviteit. De rest van de ochtend is gereserveerd voor ontmoeting en spel.

Er zijn bordspellen zoals rummicup, men kan sjoelen, jeu de boulen, biljarten etcetera. De tafels die gereserveerd zijn voor het klaverjassen, zitten elke dinsdag vol. En zeker bij mooi weer kijkt een aantal deelnemers graag naar de wandelvoetballers, die op hetzelfde tijdstip actief zijn.

De verzorging van de lunch is in handen van mensen met een verstandelijke beperking die bij Stichting Reinaerde hun dagbesteding hebben. Een paar dagen per week is de kantine van de voetbalvereniging hun uitvalsbasis. Ook op deze manier neemt sv Geinoord haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Nieuwegein 50 jaar op dinsdag 6 juli 2021 voor 75-plussers
De verjaardag van Nieuwegein laten we bij het project Geinoord Met En Voor Elkaar niet zomaar voorbij gaan. We houden voor alle 75-plussers, mannen en vrouwen, uit Nieuwegein een open dag op dinsdag 6 juli 2021. De toegang is evenals de drankjes en de lunch GRATIS en de aanwezigen kunnen in het programma kiezen voor:

. presentatie van het Historisch museum Nieuwegein
. een quiz over 50 jaar Nieuwegein, verzorgd door de KBO Nieuwegein
. beweegactiviteiten onder leiding van gespecialiseerde coaches
. een muzikaal meezing-optreden van Zing-Entertainment

De Open dag op dinsdag 6 juli 2021 begint om 10.00 uur ’s ochtends en is bedoeld voor alle 75-plussers uit Nieuwegein. Naast de bestaande groep zijn ook nieuwe deelnemers van harte welkom. Zij kunnen zich telefonisch aanmelden voor deze dag bij: Gerard van Vliet: 06-28150836 of Rien Nijsse: 06-48028002

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren