Katern

Open Dag bij Tennisvereniging Rijnhuyse

Wil jij weten of tennis wat voor jou is? Kom dan 14 maart aanstaande naar de Open Dag van Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein. Deze club beschikt over 7 verlichte smashcourtbanen, waar je het hele jaar door op kan spelen. Tijdens de open dag staat clubtrainer Bart van Essen samen met een aantal enthousiaste leden klaar om geïnteresseerden een eerste tennisles te geven. De club zorgt voor rackets en ballen, zelf moet je zorgen voor sportieve kleding en sportschoenen. Aanmelden is niet nodig, maar kom wel op tijd.

Vanaf 12.30 uur is de (school-)jeugd tot en met 17 jaar welkom. Vanaf 14.15 uur zijn senioren (18 jaar en ouder) welkom. Meer weten over Tennisvereniging Rijnhuyse, kijk dan op www.rijnhuyse.nl.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse
Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De actieve vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren