Katern

Creators FC Mannen vs FC Straatgamers

Op zondagmiddag 31 juli 2022 om 14.00 uur is de aftrap van de benefietwedstrijd tussen FC Straatgamers en het razend populaire YouTube en influencer team Creators FC Mannen. Bij deze wedstrijd maakt de populaire influencer Qucee zijn rentree. Het is tevend de laatste wedstrijd voor de zomerstop.

Creators FC: met 180.000 subs op YouTube en 125.000 op Insta behoren de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België met in het elftal de grootste YouTubers en influencers onder leiding van Roy de Coach uit Nieuwegein.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim € 500.000 opgehaald voor goede doelen. Denk aan stichtingen als Johan Cruyff Foundation, Football Makes It Happen, Het Vergeten Kind, Pink Ribbon, Kans voor Gambia, Kika en Giro 555.

Creators FC Mannen vs FC Straatgamers
Deze wedstrijd staat in het teken van twee mooie stichtingen, die elk op hun eigen manier van betekenis zijn voor de samenleving. Stichting Gamen voor Kinderen heeft ten doel het bevorderen van het welzijn van kinderen die in armoede leven, in een instelling verblijven of te maken hebben met een onveilige en instabiele thuissituatie, door hen een uitweg te bieden in het gamen en voorts al hetgeen in de ruimste zin verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn Stichting Fotowedstrijd heeft als doel om mensen plezier te laten beleven aan hun eigen woonomgeving, gemeente, provincie en Nederland in het algemeen, door het organiseren van fotowedstrijden.

In samenwerking met Creators FC gaat Stichting Fotowedstrijd de Creators FC Fotowedstrijd organiseren. Binnenkort kun je de door jou gemaakte selfie, actiefoto of sfeerfoto rondom het veld insturen om kans te maken op prachtige prijzen, waarover binnenkort meer!

Tickets
Een kaartje kopen voor de wedstrijd bij voetbalvereniging JSV Nieuwegein kan op de website van Creators FC. De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Galecop 1 op zondagmiddag 31 juli 2022 om 14.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk