Katern

Open Dag bij roeivereniging De Doorslag

Tijdens de Nationale Sportweek, die in Nieuwegein plaats vindt van vrijdag 20 tot zondag 29 september, houdt roeivereniging De Doorslag op zondag 22 september van 12.00 uur tot 16.00 uur Open Dag. Die zondag is het thema tijdens de Nationale Sportweek: ‘Watersporten.’ Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de roeivereniging uit Nieuwegein. Roeivereniging De Doorslag is gevestigd aan de Utrechthaven 1 in Nieuwegein.

Tijdens de open Dag kunnen de bezoekers rondkijken en eventueel ook proef roeien onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tevens zal uitleg worden gegeven over de vereniging. Bezoekers zijn welkom vanaf 12.00 uur (junioren en senioren).

Specifieke voor jeugd (12 tot 18 jaar) 12.00-14.00 uur
Demonstraties door en voor de jeugd. De gasten worden ontvangen door de jeugd. Die zal de botenloods laten zien, een demonstratie geven van het roeien met de verschillende boottypes, roeien op de roeitrainers. Er is ook de mogelijkheid om proef te roeien. In de kantine staat de koffie met wat lekkers klaar en wordt er uitleg gegeven over de Nieuwegeinse roeivereniging De Doorslag en wat de vereniging voor de jeugd doet (deelname aan wedstrijden, tochten, alle activiteiten voor de jeugd etc.)

Voor senioren (18 jaar en ouder) 14.00-16.00 uur
De gasten kunnen rondkijken. Leden zullen de botenloods laten zien, een demonstratie geven van het roeien met de verschillende boottypes, gebruik van de roeitrainers. Ook voor de senioren is er de mogelijkheid om proef te roeien. In de kantine staat de koffie met wat lekkers klaar en wordt er uitleg gegeven over de roeivereniging De Doorslag en wat de vereniging voor de senioren doet (deelname aan tochten, alle activiteiten voor de senioren etc.)

De boten op de kant bij de roeivereniging De Doorslag aan de Utrechthaven

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren