Open Avond Oosterlicht College

Op vrijdag 31 januari organiseert het Oosterlicht College aan de Dieselbaan in Nieuwegein een Open Avond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op deze avond verwelkomen alle leraren de leerlingen van groep 8 en hun ouders. Groep-8-leerlingen, ouders en andere belangstellenden kunnen ervaren hoe het onderwijs en de sfeer op het Oosterlicht is. Vakleraren laten in hun lokalen lesmaterialen zien en bezoekers kunnen natuurlijk ook zelf aan de slag, bijvoorbeeld in proeflessen of met spannende proefjes.

De huidige leerlingen wijzen bezoekers de weg en laten zien wat zij allemaal al geleerd hebben. Kortom een Open Avond waar veel te zien en te beleven is. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Oosterlicht is een Christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium, Atheneum, HAVO, VMBO. Ook is het Oosterlicht College een SportAccentSchool met aparte sportklassen en topsportbegeleiding op beide locaties en een CultuurProfielSchool met aparte expressieklassen op de locatie Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren