Open Avond bij Gospel Choir Alive

Alive Gospel Choir uit Nieuwegein zet maandagavond 31 augustus haar deuren wijd open voor een ieder die graag wil kennismaken met Black Gospel. Black Gospel is echte soul music – zingen vanuit je ziel – en is inmiddels enorm populair geworden in Nederland. Alle muziekstijlen vind je erin terug: jazz, blues, rock, funk en reggae. ‘We zingen dan ook swingende en meeslepende gospels uit het diepe zuiden van de verenigde Staten’ aldus Joke Verboon van Alive Gospel.

Wil je een keer gratis mee zingen met het koor en kennis maken met de authentieke Black American Gospel Music, kom dan mee doen! ‘Iedereen die zin heeft met ons mee te zingen is van harte welkom op 31 augustus bij De Bazuin aan de Nedereindseweg 4 in Jutphaas.

Alive is in september 2008 opgericht en telt ruim 60 enthousiaste leden. Alive wordt begeleid door dirigente Edith Casteleyn en een live band. Het koor repeteert elke 14 dagen op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Bazuin. Kijk voor meer informatie over Alive Gospel Choir op de website van Alive.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk