Opbrengst Red Nose Day voor Rundu bekend

Afgelopen donderdag werd bekendgemaakt dat de jaarlijkse Red Nose Day op het Anna van Rijn College 7.500 ,- euro heeft opgebracht. Dit prachtige bedrag is symbolisch met een cheque overhandigd aan de Rundu-werkgroep.

Twee leerkrachten en twee leerlingen van Anna van Rijn hebben zich dit jaar bijzonder ingespannen om dit evenement een groot succes te laten worden. De laatste dag voor de kerstvakantie is een hoogtepunt voor de gehele school. Leraren en leerlingen verliezen zich die dag in de meest ludieke, sportieve en doldwaze activiteiten bijvoorbeeld:  Pie your teacher! (gooi een taart naar je leraar).

Het sponsor geld komt ten goede aan de kwetsbare en weeskinderen op de Rundu Senior Secondary School, de twinschool van het Anna van Rijncollege. Middelen zoals voedsel, schooluniformen, lesmaterialen zijn nu binnen bereik en ook doorstuderen behoort daardoor tot de mogelijkheden voor de OVC’s.

In september gaan 2 werkgroep leden op bezoek in Rundu om onder andere de cheque te overhandigen. Voor meer informatie zie de website van Werkgroep Rundu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren